centar za socijalni rad

Obezbeđen novac za novi centar

Najave da će u Aleksincu biti izgrađena nova zgrada u kojoj će biti smešten Centar za socijalni rad prema najnovijim izjavama republičkih i lokalnih funkcionera biće obistinjene u najkraćem roku. Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, u izjavi za naš portal, kazao je da su oni spremni za potpisivanje ugovora. Centar za socijalni rad
Sve je potpuno spremno. Novac je obezbedjen i od strane lokalne samouprave i od strane ministarstva rada, projekti su završeni, dokumentacija, papiri sve je gotovo. Onoliko brzo koliko građevinski radovi budu mogli da se odvijaju toliko će trajati gradnja. To je nešto što ne zavisi ni od mene ni od predsednika, a sve što zavisi od mene i od predsednika je već urađeno – kaže ministar Vulin.

Da će uskoro biti potpisan ugovor potvrdio je i Nenad Stanković, predsednik opštine Aleksinac, rekavši da je javni uvid projekta završen i da je u toku izdavanje dozvola.

Na pragu smo jednom zajedničkom projektu lokalne samouprave i ministarstva da Aleksinac dobije savremen i moderan Centar za socijalni rad kakav i zaslužuje. Ja bih se ovom prilikom zahvalio ministru Vulinu na energiji i trudu i pažnji koju posvećuje Aleksincu – poručio je predsednik Stanković.

Na osnovu dosadašnjih dogovora lokalna samouprava bi iz sopstvenog budžeta izdvojila 10 miliona dinara, a ostatak troškova planiranih do 50 miliona dinara obezbediće resorno ministarstvo.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 − 6 =