Познати глумци за крај…

Ове недеље летња културна манифестација „Културно лето” спушта своје завесе. За сам крај програма предвиђене су две позоришне представе са познатим именима глумачке сцене.

Вечерас у Великој сали Дома културе биће одиграна представа „Повратак откачених” у продукцији МониКарт из Београда. „Повратак откачених” је урнебесна комедија, мјузикл која је већ освојила публику актуелним темама, шареноликим ликовима препознатиљивим из свачије свакодневнице а све кроз узбудљив заплет. Доноси праве згоде и незгоде породице Јовановић.

Главне улоге тумаче: Моника Ромић, Борис Миливојевић, Славица Љујић, Јована Младеновић, Александар Којић, Даница Радуловић. Специјални гост (наратор) је Милорад Милинковић, редитељ и популарни „трагач” у квизу Потера.

Почетак представе је заказан за 20 сати.


Овогодишњи програм „Културног лета” затвориће сутра, у суботу 28. августа, поетско-музички кабаре „Чезнем да вам кажем” Милорада Дамјановића. Програм ће бити одржан на платоу испред Библиотеке са почетком од 20 сати, а у случају кише биће изведен у Великој сали Дома културе.

Првак драме Београдског драмског позоришта, Милорад Мики Дамјановић, провешће публику кроз успоемене на детињство, Југославију, студентске дане, почетак каријере, али и савремено доба у коме живимо. Свака од целина, употпуњена је поезијом, која је на неки начин обележила периоде о којима ће глумац говорити, али и најважнијим песмама, које представљају бисере српске поезије.

Милорад Мики Дамјановић (извор: Фејсбук)

Програм овог кабареа, поред његове централне приче, прати анђеоски глас Наташе Радовановић, као једне од најзапаженијих дива Опере Народног позоришта у Београду, која ће певати поп, евергрин и џез песме које су обележиле све генерације у пратњи пијанисте Павла Јоксимовића.

Да посетимо, овогодишњи програм манифестације „Културно лето” који организује Градско позориште „Театар 91” у сарадњи са ГКУД „Алексинац”, под покровитељством општине Алексинац, током месеца јула и августа пружио је богат и разноврсан програм за све генерације, од представа, кабареа, промоција књига до народних песама и игара.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three + 8 =