Поклон Алексинчанима од Комуналног предузећа

Поводом обележавања Дана општине Алексинац, центар града од данас краси један нови мобилијар.

Нова поставка испред Дома културе, односно наспрам улаза у Основну музичку школу, долази из радионице Јавног комуналног предузећа „Комуналне услуге” где су помоћ имали од Зорана из Грејача који им је пуно помогао и који је највећи део ове поставке и одрадио.

− Нашли смо нешто што мислимо да би било интересантно за град. Договорили смо се са Музичком школом да то буде баш овде, на овој локацији, где је и постављен непосредно испред улаза у Музичку школу, тако да има једну своју причу. Локација је оправдана зашто је овде мобилијар и постављен. Оно што је битно, апелујем да се сви грађани понашају одговорно и да заштитимио ову поставку да што дуже потраје. Иначе, поставка није привремена и није само поводом Дана општине већ је стална поставка и остаће и даље на локацији − рекао је Далибор марковић, први човек ЈКП „Комуналне услуге”.

У овом предузећу су већ нешто слично радили и са поставком рода непосредно испред Зелене пијаце, односно код аутобуског стајалишта за Житковац, привремене поставке радили су поводом Ускрса и Нове године.

− Имамо у припреми нову поставку. Нешто на почетку Брђанке, код некадашње кафане Трска. Не могу да кажем сада када ће бити готово, али биће сигурно у наредном периоду− додаје Марковић.

Као најављује, спремају и цветне аранжмане у виду купа који ће бити постављени у главној улици и тиме ће још више улепшати град. 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 + 20 =