Победници иду у Ниш

Овдашњи Савез за школски спорт јуче и прекјуче организовао је општинско школско такмичење у футсалу у конкуренцији пионирки и пионира, као и омладинки и омладинаца.

У конкуренцији пионира, међу седам школа, најбоља је екипа алексиначке осмолетке „Љупче Николић”, испред школе „Јован Јовановић Змај” са Алексиначког Рудника на другом, и школе „Стојан Живковић Столе” из Трњана која се пласирала на треће место. За најбољег играча проглашен је Димитрије Марковић из победничке екипе, док је титулу најбољег голмана понео Лазар Костић из трњанске школе.

Међу пиониркама победила је школа „Аца Синадиновић” из Лоћике. На друго место пласирала се житковачка школа „Вук Караџић”, а на треће школа „Вожд Карађорђе” из Алексинца. Из победничке екипе су најбоља играчица турнира – Катарина Стојковић, и најбољи голман – Анастасија Николић.

У конкуренцији омладинки и омладинаца без премца су биле екипе Техничке школе „Прота Стеван Димитријевић” које су тријумфовале у обе конкуренције. Друго место међу омладинцима освојила је Алексиначка гимназија, а треће Биотехнолошка школа „Шуматовац”.

Победници су се квалификовали за окружно такмичењекоје ће ускоро бити одржано у Нишу.

Фотографије: Душан Милетић

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven + twenty =