Петарде Радевчана и Тешичана за крај сезоне

У последњем јесењем колу алексиначки представници у Окружној лиги, Полет из Радевца и Јастребац из Тешице, уписали су на свој конто по три нова бода, а Слога из Кормана била је слободна.

На Градском стадиону у Алексинцу Полет је са 5:0 победио Топлицу из Шарлинца и тако ефектно завршио сезону. По два гола постигли су Миљан Радојковић и резервиста Андрија Динчић, а један гол дао је Никола Бабић.

У Тешици права голеада, мреже су се затресле девет пута, Јастребац – Баличевац 5:4! Интересанто је да је свих пет погодака за Тешичане постигао невероватни Милан Тасић. Од пет голова три су била из слободних удараца!

ФК Јастребац Тешица

Остали резултати:

Тасковићи: Тасковићи – Победа (Русна) 2:1,
Јовановац: Слога – Наисус (Рожина) 1:2,
Кочане: Раднички – Земљорадник (Балајнац) 1:2,
Мерошина: Рад – Моравац (Чечина) 2:3,
Заплањска Топоница: Моравац – Борац (Азбресница) 1:4.

ФК Баличевац

Титулу јесењег шампиона Окружне лиге освојио је Земљорадник из Балајинца са 35 бодова. Други је Полет за 31 бодом, колико има и трећепласирани Борац. Јастребац је заузео четврто место са 29 бодова, док је Слога из Кормана на 13. позицији са 11 бодова, колико има и Моравац из Заплањске Топонице на 12. месту.

Милан Тасић и Дарко Ценић, једина два играча Јастрепца који су одиграли свих 14 утакмица у јесењем шампионату.

ПОЛЕТ − ТОПЛИЦА 5:0 (3:0)

Градски стадион, Алексинац. Судија: Богдан Тошић (Ниш). Стрелци: 1:0 Н. Бабић у 29, 2:0 М. Радојковић у 37, 3:0 М. Радојковић у 40, 4:0 А. Динчић у 78, 5:0 А. Динчић у 81. минуту. Жути картони: Басаиловић, М. Радојковић (Полет), Стојановић, Савић (Топлица).

ПОЛЕТ: Пејчиновић, Басаиловић (од 71. Обрадовић), Д. Петровић, Пешић, Стевановић (од 46. А. Динчић), М. Радојковић, Михајловић, Н. Радојковић (од 60. Милић), Н. Бабић (од 71. Нешић), Митровић, С. Петровић (од 46. Ристић).

ТОПЛИЦА: Митић, Мирковић, Митровић, Алексић, Гавазовић, Николић, Стојановић, Павловић, Стојковић, Маринковић, Благојевић (од 62. Савић).


Фотографије: Милан Јовановић (Полет – Топлица) и Инстаграм ФК Јастребац Тешица (Јастребац – Баличевац)

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × four =