Овогодишњи успех ученика Музичке школе надмашио прошлогодишњи рекорд

У Великој сали Дома културе синоћ је одржан Завршни концерт ученика Основне музичке школе „Владимир Ђорђевић”. На овој свечаности се, поред наступа ученика, приступило и традиционалном уручењу диплома и награда ученицима који су остварили запажене резултате у протеклој школској 2022/2023. години.

Током поменуте школске године ученици Музичке школе остварили су рекордан број освојених награда, који је чак рекорднији од прошлогодишњег када је освојено укупно 89 награда. Наиме, ученици су ове године успели да освоје чак 101 награду, 100 из солистичких категорија и једну из категорије камерних састава, од чега 61 прву, 22 друге, 17 треће награде и две похвале.

Похваљени су и наставници који су остварили добар педагошки рад са децом у протеклој школској години и чији су ученици постигли одређене успехе на такмичењима.

Титула „Ученика генерације” припала је Дуњи Ногић, ученици шестог разреда кларинета у класи професора Драгана Живковића за постигнут изузетан општи успех у учењу и школовању у музичкој школи.

Фотографија са Завршног концерта Основне музичке школе „Владимир Ђорђевић” можете погледати на Фејсбук страници Радио Алексинца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 − one =