Forma Ideale

Отворен салон Форма Идеале: Поклони за прве купце

Алексинац се данас придружио групи од 30 градова у којима већ постоје салони намештаја Форма идеале. У овој компанији су изузетно поносни на чињеницу да већ дужи низ година отварају салоне, не само у великим центрима у Србији, већ и у мањим местима, па је тако данас отворен 36. салон.

Forma Ideale - Nikola Ruzic −Овај салон у Алексинцу је заиста репрезентативни пример наше малопродајне мреже. Простире се на 1.200 квадрата у две етаже, изложен је комплетан асортиман плочастог и тапацираног намештаја. Компанија такође поред нашег намештаја нуди и партнерски програм, дакле има намештаја наших добављача. Салон поред изложеног намештаја нуди и услуге испоруке и монтаже, као и сви други наши салони − рекао је Никола Ружић, руководилац службе за медије и односе са јавношћу приликом данашњег свечаног отварања.

Наредне године Форма идеале обележиће јубилеј, 25 година компаније. Поред продаје у Србији, где су лидери, пре неколико година постали су и највећи извозник намештаја из Србије. Компанија је прошле године произвела два и по милиона комада намештаја, од чега је 80 процената извезла ван граница, што је скоро 20 процената у укупном извозу намештаја из Србије. Извоз реализују на четири континента у 44 земље.

− Запослили смо овде одређени број младих, амбициозних, перспективних људи и на овај начин желимо да пошаљемо поруку да су сви купци у Србији и сви наши суграђани нама подједнако важни. Овај салон нуди заправо један амбијент и једну врло репрезентативну изложбену атмосферу коју можете осетити и у свим другим нашим салонима и у Београду и у Нишу и у Новом Саду− додао је Ружић. 

Forma Ideale

У салону, који ће бити отворен од данас сваког дана од 8 до 21 сат и суботом до 17 сати свим купцима нуде подједнаке услове куповине који подразумевају испоруку и монтажу, али и могућности плаћања које ова компанија даје до 12 месечних рата без камате. Такође, сви купци могу очекивати попусте на актуелној акцији која важи до 26. октобра, а током наредних неколико дана сви купци у новом салону добиће одређени поклон.

 

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 1 =