OO Jedinstvene Srbije u Aleksincu proslavio stranačku slavu Sretenje

Opštinski odbor Jedinstvene Srbije u Aleksincu slavu stranke Sretenje gospodnje proslavilo je juče u svojim prostorijama u ulici 7. juli. Kako je rukovodstvo aleksinačkog odbora na dan slave, 15. februara, boravilo je na centralnoj proslavi stranke u Batočini, obeležavanje slave u Aleksincu održano je dan kasnije. Pozdravljajući prisutne, potpredsednik opštinskog odbora Bojan Nikolić rekao je da će ova stranka ispuniti predizborno obećanje o dovođenju investitora u Aleksinac i upoznao javnost da su razgovori sa potencijalnim investitorom već obavljeni u Vrnjačkoj Banji.

– Mi smo u izbornoj kampanji obećali da ćemo da otvorimo neku fabriku, da ćemo da zaposlimo neke ljude iz naše opštine, pa mogu sa zadovoljstvom da vam kažem da smo početkom godine imali razgovor u Vrnjačkoj Banji sa potencijalnim investitorom koji je zainteresovan da ovde otvori fabriku. Mi smo obezbedili i prostor, i halu i sve, a marta meseca bi trebalo da sa našim predsednikom Draganom Markovićem Palmom taj dogovor i finaliziramo i otvorimo oko 50 novih radnih mesta u početku. To je ono što smo mi obećali, pa ćemo to i ispuniti da ljudi ne kažu da smo lažovi i prevaranti – poručuje on.

Takođe, Nikolić je prisutne kolege iz Srpske napredne stranke upoznao da je vrh JS podržao kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije i da opštinski odbor u Aleksincu stoji na raspolaganju izbornom štabu naprednjaka u predstojećoj predizbornoj kampanji.

– Predsednik naše stranke je dao podršku gospodinu Aleksandru Vučiću u kandidaturi za predsednika Srbije. Svidelo se to nama ili ne, naš odbor će tu odluku da ispoštuje – ističe Nikolić.

Prijemu povodom obeležavanja stranačke slave Jedinstvene Srbije prisustvovali su svi lokalni lideri političkih partija, kako oni koji čine lokalnu vlast, tako i predstavnici opozicije. Delegaciju Srpske napredne stranke predvodio je aktuelni predsednik opštine Nenad Stanković. Inače Jedinstvena Srbija u vladajućem parlamentu ne čini vladajuću koaliciju, dok je na republičkom nivou u sastavu vladajuće većine.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × two =