Od danas glavna aleksinačka ulica bogatija

Glavna aleksinačka ulica, odnosno pešačka zona, od jutros je bogatija za 15 elemenata koji će upotpuniti sadržaje namenjene prolaznicima. Kako nam je objašnjeno na primedbe građana da nema dovoljno klupa za sedenje lokalna samouprava je izdvojila iz budžeta sredstva i nabavila veći broj klupa i žardinjera. Postavljanje ovih sadržaja je u skladu sa uređenjem ovog prostora.

Naša ekipa je prisustvovala prilikom postavljanja elemenata i kako joj je rečeno radi se o popunjavanju prostora.

‒ Za glavnu ulicu smo nabavili dodatni mobilijar, dve velike žardinjere oko kojih će biti postavljene po tri klupice, onda još dve zasebne klupe sa žardinjerom sa strane i još pet malih žardinjera koje ćemo postaviti prema ulici Dragčeta Milovanovića – objašnjava nam zaposlena u Opštinskoj samoupravi koja nadgleda razmeštanje pomenutih elemenata.

Nakon postavljanja mobilijara sledi akcija sađenja cveća i zelenila u posudama namenjenim u te svrhe. Osmišljavanje ove aktivnosti je u toku, a postoji ideja da se uključe i najmlađi. Cela investicija sa PDV-om je vredna oko milion i četristo hiljada dinara.

Očito da ova ulica postaje sve atraktivnija i ako su njeno renoviranje pratile mnoge kontraverznosti od seče stabala, cene gradnje, kvaliteta radova, do izgleda.

3 komentara

  1. Nema dovoljno hlada, jer ste sve posekli, tako vam je bilo moderno. A na klupe niko neće ni da sedi, pa da rizikuje toplotni udar.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

16 − two =