Од данас главна алексиначка улица богатија

Главна алексиначка улица, односно пешачка зона, од јутрос је богатија за 15 елемената који ће употпунити садржаје намењене пролазницима. Како нам је објашњено на примедбе грађана да нема довољно клупа за седење локална самоуправа је издвојила из буџета средства и набавила већи број клупа и жардињера. Постављање ових садржаја је у складу са уређењем овог простора.

Наша екипа је присуствовала приликом постављања елемената и како јој је речено ради се о попуњавању простора.

‒ За главну улицу смо набавили додатни мобилијар, две велике жардињере око којих ће бити постављене по три клупице, онда још две засебне клупе са жардињером са стране и још пет малих жардињера које ћемо поставити према улици Драгчета Миловановића – објашњава нам запослена у Општинској самоуправи која надгледа размештање поменутих елемената.

Након постављања мобилијара следи акција сађења цвећа и зеленила у посудама намењеним у те сврхе. Осмишљавање ове активности је у току, а постоји идеја да се укључе и најмлађи. Цела инвестиција са ПДВ-ом је вредна око милион и четристо хиљада динара.

Очито да ова улица постаје све атрактивнија и ако су њено реновирање пратиле многе контраверзности од сече стабала, цене градње, квалитета радова, до изгледа.

3 коментара

  1. Nema dovoljno hlada, jer ste sve posekli, tako vam je bilo moderno. A na klupe niko neće ni da sedi, pa da rizikuje toplotni udar.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine − 8 =