Boje šteka

Od danas besplatne karte za „Boje šteka”

Urnebesna komedija „Boje šteka” u produkciji Favi teatra u kojoj igraju Petar Strugar, Uroš Jovčić i Đorđe Stojković krajem sledeće nedelje biće izvedena na sceni aleksinačkog Doma kulture. Organizator ovog gostovanja, Kancelarija za mlade opštine Aleksinac pripremila je besplatne ulaznice, koje se od danas mogu preuzeti u njenim prostorijama u zgradi Opštine.

Komad u režiji Slavenka Saletovića, po tekstu Miroljuba Nedovića, donosi zanimljivu i smešnu priču o trojici autsajdera – nastavniku srpskog jezika, propalom vlasniku kioska brze hrane i mašinskom tehničaru bez posla.

Ova trojica ljudi koji već imaju svoje porodice, ali bez posla i izgubljeni u vremenu tranzicije, ulaze u kriminalnu avanturu koja će ih, bar naizgled, dovesti do velike količine novca. „Boje šteka” je komedija sa autentičnim likovima, bezbroj komičnih situacija i izuzetno duhovitih dijaloga.

Komad će biti izveden u petak, 24. maja od 20 sati, a organizatori poručuju zainteresovanima da požure sa preuzimanjem karata jer je broj ulaznica ograničen.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

six − 6 =