Boje šteka

Од данас бесплатне карте за „Боје штека”

Урнебесна комедија „Боје штека” у продукцији Фави театра у којој играју Петар Стругар, Урош Јовчић и Ђорђе Стојковић крајем следеће недеље биће изведена на сцени алексиначког Дома културе. Организатор овог гостовања, Канцеларија за младе општине Алексинац припремила је бесплатне улазнице, које се од данас могу преузети у њеним просторијама у згради Општине.

Комад у режији Славенка Салетовића, по тексту Мирољуба Недовића, доноси занимљиву и смешну причу о тројици аутсајдера – наставнику српског језика, пропалом власнику киоска брзе хране и машинском техничару без посла.

Ова тројица људи који већ имају своје породице, али без посла и изгубљени у времену транзиције, улазе у криминалну авантуру која ће их, бар наизглед, довести до велике количине новца. „Боје штека” је комедија са аутентичним ликовима, безброј комичних ситуација и изузетно духовитих дијалога.

Комад ће бити изведен у петак, 24. маја од 20 сати, а организатори поручују заинтересованима да пожуре са преузимањем карата јер је број улазница ограничен.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven − 7 =