Наставља се трка за бодове

Пролећни део првенства Зоне Центар стартоваће 12, односно 13. марта, одлучено је на седници Извршног одбора Фудбалског савеза Региона источне Србије. Првенство ће бити окончано 5. јуна, уз једно ванредно коло које ће бити одиграно у среду, 18. маја.

У првом пролећном колу оба наша представника играће у гостима – ОФК Напредак 1929 гостује нишком Алуминијуму, а житковачка Морава путује у Горњи Матејевац на меч против Јединства. Већ у наредном колу, 20. марта, ОФК Напредак ће играти на Градском стадиону у Алексинцу, док ће Морава и у другом пролећном колу гостовати, овога пута Пуковцу. Тек у трећем колу, 27. марта, Житковчани ће имати пролећну премијеру пред својим навијачима. Традиционални комшијски дерби између Мораве и ОФК Напретка играће се у 22. колу (17. априла) на стадиону у Житковцу.

Иначе, на седници Извршног одбора ФС РИС прихваћен је нацрт Статута Фудбалског савеза Региона источне Србије који ће бити усвојен на Скупштини која ће се већ по традицији одржати на Сретење, 15. фебруара, у Нишу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten + nineteen =