Izbori

На локалу бираће се између четири листе

Ноћас у поноћ истекао је рок за подношење кандидатуре за предстојеће локалне изборе у општини Алексинац. Како су током минулог викенда предате и потврђене од стране Општинске изборне комисије још три изборне листе, на заказаним локалним изборима, 2. јуна, наћи ће се на гласачком листићу четири изборне листе.

Током викеда предата је Изборна листа групе грађана под називом „Буђење” коју предводи Лела Стевановић, на другом месту је Бобан Стошић, затим Славиша Стевановић, Стеван Матејевић и тако даље. За разлику од осталих листи ова има 31 кандидата.

Следећа предата је изборна листа на којој су имена 41 кандидата за одборнике Скупштине општине Алексинац и која носи назив „Промене одмах – за општину Алексинац – Иван Димић, Бобан Ранђеловић” и она окупља коалицију Демократске странке и Нове демократске странке Србије. Први на овој листи је Иван Димић, други је Бобан Ранђеловић, следећа је Христина Солуновић, а потом Сузана Ристић, Братислав Дисић, Игор Николић и други.

Последња предата пуна изборна листа је из коалиције Двери-ПОКС-ССП и она носи назив „Др Драган Бранковић – Поштење је најбоља политика”. Др Бранковић је први на овој листи, други је Момчило Антанасковић, трећи Славољуб Благојевић и тако даље.

На изборном листићу ће тако под редним бројем један бити листа Коалиције „Александар Вучић – Алексинац сутра”, а коју предводи СНС и чине је још СПС, Социјалдемократска партија Србије, ПУПС, Јединствена Србија, СРС, Покрет социјалиста и Српска странка Заветници, јер је она предата пре петнаестак дана. Под бројем 2 је Изборна листа групе грађана под називом „Буђење”, трећа је „Промене одмах – за општину Алексинац – Иван Димић, Бобан Ранђеловић”, а четврта назив „Др Драган Бранковић – Поштење је најбоља политика”.

Извор фотографија: Алексинац.нет

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × four =