Музичка школа „отвара врата” будућим ученицима

Основна музичка школа „Владимир Ђорђевић” почиње са уписом нових полазника за предстојећу школску годину у матичној школи у Алексинцу. Из школе поручују да се упис ученика врши на основу резултата пријемног испита и да места има за клавир, хармонику, флауту, кларинет, виолину и гитару. Пријављивање ученика за предстојећу школску годину трајаће до попуњења предвиђеног броја ученика.

Термини полагања пријемних испита су сваког радног дана почевши од сутра, 15. маја, у периоду од 12 до 18 часова у просторијама школе.


Наредне недеље пријемни испити и у издвојеним одељењима

Према информацијама које смо добили из Основне музичке школе „Владимир Ђорђевић”, по окончању пријемних испита у Алексинцу, тачније од наредне недеље кренуће се и са уписивањем нових ученика у издвојеним одељењима у Ражњу и Сокобањи.


Сви заинтересовани млади људи, будући ученици музичке школе, више информација о начину пријаве и полагању пријемног испита могу сазнати путем телефона 018/800-748 или мејл адресе ms.aleksinac@mts.rs, или у просторијама школе у згради Центра за културу и уметност Алексинац, Душана Тривунца 15, улаз лево на спрату.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 + 11 =