Moravac: Na startu 10 ekipa

Veliki letnji turnir u malom fudbalu „Moravac 2020”, koji organizuje Mesna zajednica ovog sela u saradnji sa Sportsko-rekreativnim centrom Aleksinac (SRCA) i Centrom za kulturu i umetnost iz Aleksinca, okupio je 10 ekipa. To su: Mladost, Feniks i Zaječarci iz Moravca, Kapri iz Vrćenovice, Jang Bojs iz Donjeg Suhotna, Pekara „Milan i Slavica” iz Kormana, Doktori i Klinci iz Aleksinca, Čile iz Subotinca i Fantom iz Rutevca.

Na sinoć održanom sastanku organizatora i predstavnika prijavljenih ekipa dogovoreno je da turnir krene večeras (2. jul) i da se igra svake večeri od 20 sati do utorka (7. jula), kada će biti odigrano finale i proglašene i nagrađene tri najbolje plasirane ekipe, kao i najbolji igrač, najbolji strelac i najbolji golman. Kako nas je obavestio predsednik Mesne zajednice Miloš Marinković, 7. jula će u sklopu turnira biti održano i veče folklora na kome će nastupiti foklorni ansambli kulturno-umetničkih društava „Dejan Jovanović Deša” iz Tešice, „Vidovdan” iz Velikog Drenovca i „Mladost” iz Žitkovca.

Večeras, na startu turnira, biće odigrane četiri utakmice. Od 20 sati sastaju se Jang Bojs – Pekara „Milan i Slavica”, pola sata kasnije rivali su Čile-Feniks, od 21 sat će igrati Kapri – Doktori, a od 21:30 Mladost – Fantom. Slobodni su Klinci i Zaječarci.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

five − four =