Моравац: На старту 10 екипа

Велики летњи турнир у малом фудбалу „Моравац 2020”, који организује Месна заједница овог села у сарадњи са Спортско-рекреативним центром Алексинац (СРЦА) и Центром за културу и уметност из Алексинца, окупио је 10 екипа. То су: Младост, Феникс и Зајечарци из Моравца, Капри из Врћеновице, Јанг Бојс из Доњег Сухотна, Пекара „Милан и Славица” из Кормана, Доктори и Клинци из Алексинца, Чиле из Суботинца и Фантом из Рутевца.

На синоћ одржаном састанку организатора и представника пријављених екипа договорено је да турнир крене вечерас (2. јул) и да се игра сваке вечери од 20 сати до уторка (7. јула), када ће бити одиграно финале и проглашене и награђене три најбоље пласиране екипе, као и најбољи играч, најбољи стрелац и најбољи голман. Како нас је обавестио председник Месне заједнице Милош Маринковић, 7. јула ће у склопу турнира бити одржано и вече фолклора на коме ће наступити фоклорни ансамбли културно-уметничких друштава „Дејан Јовановић Деша” из Тешице, „Видовдан” из Великог Дреновца и „Младост” из Житковца.

Вечерас, на старту турнира, биће одигране четири утакмице. Од 20 сати састају се Јанг Бојс – Пекара „Милан и Славица”, пола сата касније ривали су Чиле-Феникс, од 21 сат ће играти Капри – Доктори, а од 21:30 Младост – Фантом. Слободни су Клинци и Зајечарци.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − 14 =