Меморијал „Алекса Стојменовић” почиње вечерас

Други по реду Меморијални турнир у малом фудбалу „Алекса Стојменовић”, уз учешће девет екипа, стартује вечерас на алексиначком Стадиону за мале спортове „Младост” („Таш”).

Екипе су подељене у две групе. У групи „Живиш” такмиче се четири тима: Доктори и Дрим-тим из Алексинца, Пиране из Бобовишта и Борац из Трњана. Групу „33” чине Клинци 33 и Малишани из Алексинца, Полет из Радевца, КМФ Озрен из Сокобање и Сви за једног из Јасења.

Турнир ће отворити утакмица између Клинаца 33 и КМФ Озрена вечерас у 20.33 сати. Следећа утакмица, између Полета и Малишана, почеће у 21.33, док ће се Дрим-тим и Борац састати у 22.33.

Меморијал се наставља сутра и у недељу. У суботу су на програму три утакмице: Доктори против Пирана у 19.33 сати, Клинци 33 против Полета у 20.33 сати и Сви за једног против Малишана у 21.33 сати.

Распоред за недељу је следећи: Доктори – Борац у 19.33 сати, Дрим-тим – Пиране у 20.33, КМФ Озрен – Полет у 21.33 и Борац – Пиране у 22.33 сати.

Никола Костић, један од организатора турнира, обавестио нас је да ће победник турнира освојити новчану награду у износу од 70.000 динара, док ће другопласирани добити 40.000 динара, а трећепласирани 30.000 динара. Све три екипе добиће и пехаре које је обезбедио Спортски савез општине. Такође, пригодне награде очекују најбољег стрелца, најбољег играча и најбољег голмана.

Меморијал се организује у знак сећања на трагично страдалог младића и некадашњег фудбалера, Алексу Стојменовића.

Насловна фотографија: Архива Алпрес.рс

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen + three =