Још једна успешна премијера Школице глуме

Млађа група школице глуме Градског позоришта „Театар 91”, премијерно је синоћ, у Великој сали Дома културе, одиграла представу „Коктел Бајка”, намењену нашим најмлађим суграђанима, али и њиховим родитељима. Представу је режирала Јелена Манасић, која је радила са полазницима ове школе.

Иначе, ликови ове представе свима су добро познати, то су Снежана и седам патуљака, Црвенкапа, Вук, три прасета, Алиса, Пинокио, Ивица и Марица, Палчица. „Гладни” Вук покушава да пронађе и поједе Црвенкапу, али на том путу наилази на разне јунаке из добро познатих бајки, те у тој намери не успева. Занимљивим покретима, сонговима и репликама у стиху млади глумци дочарали су свет бајки, а публика у сали је њихову глуму награђивала аплаузима.

У овој представи своје глумачко умеће публици приказали су Дана Милић, Сташа Крстић, Матија Илић, Богдан Драганић, Уна Радојковић, Тадија Илић, Ана Момчиловић, Михаела Крстичевић, Лана Милић, Вања Васић, Василије Вучић, Анастасија Вељковић, Василије Латински, Владан Бабић, Лена Благојевић и Софија Ивић.

Организатор и реализатор представе је Центар за културу и уметност Алексинац, под чијим окриљем ради Градско позориште „Театар 91”.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 − 12 =