Ликовне радионице суботом, „Мали вокали” уторком и четвртком

Центар за културу и уметност наставља са организовањем ликовних радионица за сву заинтересовану децу средњих и основних школа. Једночасовне радионице ће се одржавати сваке суботе од 12 сати, уз придржавање свих превентивних мера.

Као и до сада, водитељ ових радионица биће Весна Димитријевић, мастер ликовних уметности. Деца ће имати могућности да поред цртања и сликања науче и по нешто о разним ликовним техникама.

− Ја пратим интересовања деце, али им увек дајем неке нове задатке чисто да им буде занимљиво и да науче нешто ново. Уколико дође неко нов, може слободно да ради нешто по жељи, уколико има жељу да се усаврши, да се спрема за уметничку школу или уколико има талента и жели да се дружи, може слободно да дође. Наиме, сваке суботе радимо нешто ново тако да је увек занимљиво – каже Весна Димитријевић.

Поред ликовне радионице, Центар за културу и уметност и дечји хор „Мали вокали” сваког уторка и четвртка организују пробе и пријем нових чланова у сали Дома омладине са почетком у 17 сати.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − four =