Лаковерни алексинчанин изгубио милионе

Интензивним оперативном радом припадници Министарства унутрашњих послова у Алексинцу расветлили су превару и ухапсили пет особа осумњичених да су од тридесетшестогодишњег мушкарца из околине Алексинца узели више од 4,3 милиона динара, стоји у данашњем саопштењу Полицијске управе Ниш.

У сарадњи са Полицијском управом у Новом Саду, по налогу Основног јавног тужилаштва у Алексинцу, ухапшени су Љ.Н. (2001), З.Н. (1963) из Бача, Д.В. (1992), В.Ђ. (1985) и Ј.Л. (1994) из Бачке Паланке због постојања основа сумње да су извршили кривично дело превара.

Сумња се да је Љ.Н. више пута, од јула до септембра ове године, позивала тридесетшестогодишњег мушкарца из околине Алексинца, говорећи му да је под дејством црне магије и да убрзо може умрети, а затим му понудила да му скине магију уз новчану надокнаду, што је он и прихватио.
Љ.М. му је, како се сумња, давала упутства да електронски уплати новац осталим осумњиченима.

Како стоји на крају саопштења, по налогу Основног јавног тужилаштва у Алексинцу, осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужилаштву.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two + sixteen =