Još malo do Zipo festa, karte već u prodaji

Još desetak dana ostalo je do početka petog Zipo festa, kada će mališani  uživati u pozorišnim predstavama tokom čitavih sedam dana, od 20. do 26. maja.

Čast da otvori ovogodišnji festival ima Pozoriše za decu Niš sa predstavom „Pop Ćira i pop Spira”, drugog dana umesto ansambla Regionalnog pozorišta Novi Pazar i predstave „Pepeljuga” nastupiće glumci Narodnog pozorišta Užice sa predstavom „Trtica rajske ptice”, a trećeg dana će mališani gledati predstavu „Pinokio” u izvođenju glumaca Narodnog pozorišta Leskovac. Pozorište lutaka „Pinokio” Beograd igraće „Bajku o začaranoj lepotici”, Narodno pozorište „Toša Jovanović” iz Zrenjanina „Dečak i mesec”, a poslednja predstava u takmičarskom delu biće „Zvonar Bogorodičine crkve” Narodnog pozorišta Priština. Poslednjeg dana festivala, u čast nagrađenih, biće odigrana predstava „Aladin”, domaćina, Gradskog pozorišta „Teatar 91”.

 

Iako se nekima čini da je festival daleko, dani do festivala će brzo proći, pa je preporučljivo da se na vreme obezbede karte čija prodaja počinje od sutra na biletarnici Doma kulture. Cena karte je 100 dinara po predstavi, a ko želi da pogleda svih sedam predstava komplet karata može da nabavi za 500 dinara.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

five × 4 =