Сутра Кока-кола куп

У оквиру Спортских игара младих, на Градском стадиону у Алексинцу сутра од 10 сати одржаће се Кока-кола куп, својеврсно такмичење девојчица и дечака у малом фудбалу. Како нам је рекао Марко Терзић, председник Савеза за школски спорт општине Алексинац, који је домаћин овог лепог дружења малишана, до сада се за такмичење пријавило петнаестак екипа из алексиначке и ражањске општине, међутим то није коначан број јер пријављивање траје и данас до 17 сати.

Иначе, протеклог викенда у Ћуприји је у склопу Спортских игара младих одржано међуокружно такмичење на коме су у неколико спортова  учествовали и дечаци са подручја алексиначке општине, а ради се о стрит баскету (дечаци 2007. годиште), малом фудбалу (дечаци 2011. годиште и млађи) и трци на 60 метара. У стрит баскету Алексинчани су освојили друго место, а у малом фудбалу треће.

У трци на 60 метара одличан резултат забележио је Страхиња Станковић из алексиначке осмолетке „Љупче Николић”. Освојио је високо друго место и пласирао се за регионално такмичење које ће се 16. јуна одржати у Петровцу на Млави.

Фотографије: Бојан Тодоровић

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 5 =