Још мало до Зипо феста, карте већ у продаји

Још десетак дана остало је до почетка петог Зипо феста, када ће малишани  уживати у позоришним представама током читавих седам дана, од 20. до 26. маја.

Част да отвори овогодишњи фестивал има Позорише за децу Ниш са представом „Поп Ћира и поп Спира”, другог дана уместо ансамбла Регионалног позоришта Нови Пазар и представе „Пепељуга” наступиће глумци Народног позоришта Ужице са представом „Тртица рајске птице”, а трећег дана ће малишани гледати представу „Пинокио” у извођењу глумаца Народног позоришта Лесковац. Позориште лутака „Пинокио” Београд играће „Бајку о зачараној лепотици”, Народно позориште „Тоша Јовановић” из Зрењанина „Дечак и месец”, а последња представа у такмичарском делу биће „Звонар Богородичине цркве” Народног позоришта Приштина. Последњег дана фестивала, у част награђених, биће одиграна представа „Аладин”, домаћина, Градског позоришта „Театар 91”.

 

Иако се некима чини да је фестивал далеко, дани до фестивала ће брзо проћи, па је препоручљиво да се на време обезбеде карте чија продаја почиње од сутра на билетарници Дома културе. Цена карте је 100 динара по представи, а ко жели да погледа свих седам представа комплет карата може да набави за 500 динара.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − 6 =