Aleksincani-na-Zlatiboru-2017

Јагма за одмором на Златибору

И ове године Општинска организација инвалида рада из Алексинца за своје чланове организује летовање у Сокобањи и на Златибору.

Aleksincani-na-Zlatiboru-2017.
Алексинчани на Златибору 2017. 

‒ У Сокобањи смене трају по 10 дана. Смештај је у нашем објекту, у насељу Јабукар. У две собе има четири лежаја, а објекат, наравно, има купатило, струју, воду, телевизор, фрижидер и електрични штедњак за припрему хране. Цена је 400 динара по особи дневно ‒ каже председник Општинске организације инвалида рада, Драган Поповић. 

Objekat-OOIR-u--Sokobanji-1
Фото архива: Објекат општинске организације инвалида рада у Сокобљањи

Објекат је почео да ради 21. јуна, а последње госте примиће 21. августа. Интересовање за летовање у лепој бањи под Озреном је релативно слабо, што се не може рећи за Златибор.

‒ За летовање на овој планини пријављивање је завршено још у априлу. Може се рећи да је, као и прошле године, интересовање било изузетно, највероватније и због врло повољних услова. Наиме, уз ваучер од 5.000 динара, који је као подстицај домаћем туризму и ове године додељивало Министарство трговине, туризма и телекомуникација, за пет ноћења са исхраном и превозом, требало је издвојити шест хиљада динара и то на неколико рата. Смештај је у синдикалном одмаралишту ‘Боем’ ‒ каже наш саговорник. 

На Златибору ће ове године у четири смене летовати око 150 наших суграђана, а прва смена почиње 31. јула.

Фото са насловне: Из архиве (На Златибору 2017) 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × four =