šetalište

Извођач радова уведен у посао

Извођач радова на уређењу шеталишта у главној алексиначкој улици данас је званично уведен у посао, а радови ће кренути у петак, 24. маја. То је договорено данас у Алексинцу на састанку у кабинету председника општине коме су присуствовали и представници Министарства привреде, као и фирме „Ангрус” из Ниша која предводи групу извођача радова.

Састанку је присуствовао и представник фирме „Пресек” такође из Ниша која је урадила пројекат и која ће имати улогу Надзорног органа. Поред „Ангруса”, радове на новом изгледу алексиначког шеталишта изводиће и нишке фирме „Архибет”, „Електролукс”, „МД инжењеринг” и „Гео систем плус” и „Шумадија гранит” из Аранђеловца.

Радови ће започети у делу главне улице од баште, односно од раскрснице са улицом Мајора Тепића до старе фонтане и у том делу биће постављена заштитна ограде.

Рок за завршетак радова на уређењу централног дела града је 210 календарских дана. Вредност целокупне инвестиције је 178 милиона динара, а средства су заједнички обезбедили Општина Алексинац и Министарство привреде.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight − one =