I Deda Mraz na ispitu

Na isteku ove godine, Karate klub Šumatovac organizovao je polaganje ispita za učenička zvanja u ovom atraktivom borilačkom sportu.

− U godini koja je bila izuzetno teška zbog loše epidemijske situacije, održali smo polaganje ispita i sa posebnim zadovoljstvom mogu da istaknem da je 17 kandidata položilo  ispite, što je svakako veoma značajno sa stanovišta stalnog podmlađivnja članstva − kaže za naš portal predsednik kluba, Dejan Vuksanović.

Žuti pojas su dobili sledeći takmičari: Milica Radojević, Mina Radojević, Dimitrije Rajković, Ana Pavlović i Ljubica Živanović. Novi vlasnici oranž pojasa su Lana Nikolić, Hrista Nikolić, Kiril Ristoski, Maša Marsenić, Irena Bošković, Lenka Radenković i Jefimija Stevanović. Zeleni pojas su zaradili: Staša Dimić, Pavle Stojanović i Natalija Stojanović, dok je plavi pojas pripao Miljani Vlajić i Neveni Grujić.

Zanimljiv je podatak da je polaganju ispita prisustvovao i Deda Mraz koji podelio prigodne poklone i svima poželeo mnogo zdravlja i sreće u Novoj 2022.godini.

Fotografije: Karate klub Šumatovac

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

fifteen + 17 =