И Деда Мраз на испиту

На истеку ове године, Карате клуб Шуматовац организовао је полагање испита за ученичка звања у овом атрактивом борилачком спорту.

− У години која је била изузетно тешка због лоше епидемијске ситуације, одржали смо полагање испита и са посебним задовољством могу да истакнем да је 17 кандидата положило  испите, што је свакако веома значајно са становишта сталног подмлађивња чланства − каже за наш портал председник клуба, Дејан Вуксановић.

Жути појас су добили следећи такмичари: Милица Радојевић, Мина Радојевић, Димитрије Рајковић, Ана Павловић и Љубица Живановић. Нови власници оранж појаса су Лана Николић, Христа Николић, Кирил Ристоски, Маша Марсенић, Ирена Бошковић, Ленка Раденковић и Јефимија Стевановић. Зелени појас су зарадили: Сташа Димић, Павле Стојановић и Наталија Стојановић, док је плави појас припао Миљани Влајић и Невени Грујић.

Занимљив је податак да је полагању испита присуствовао и Деда Мраз који поделио пригодне поклоне и свима пожелео много здравља и среће у Новој 2022.години.

Фотографије: Карате клуб Шуматовац

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 − one =