Foto-vikend: Dok ne stigne bazen, dobra i fontana

Pretopli dani tokom vikenda su bila prava prilika da ljubitelji vode i hladovine iskoriste priliku i uživaju u svežini koju pružaju ovakvi ambijenti. Pošto Aleksinac ne obiluje mestima gde bi mogli zainteresovani da se bezbedno kupaju, odnosno ne postoji gradski bazen ili uređena plaža, mnogi su u potrazi za ovom zabavom morali da odu u susedna mesta.

Možda će se u budućnosti ova slika promeniti. Doduše, u predizbornim obećanjima bilo je nekakvih naznaka da bi Opština kao Aleksinac trebalo da ima nešto poput javnog bazena ili akva-parka. Ali, veoma stidljivo. Nešto glasniji su bili sadašnji i bivši sportisti koji su ispred određenih ministarstava i partija boravili u našem gradu, govoreći da neće izostati pomoć Republike u gradnji ovakvih objekta. Verovatno pre toga, moramo sami sa sobom da se dogovorimo šta hoćemo, školski ili gradski bazen, ili jedno i drugo.

Mladost ne voli da čeka, što je i razumljivo. I dok stariji odmeravaju, razmeravaju i kalkulišu, ovi dečaci su u subotu iskoristili novu fontanu da se malo rashlade. Možda nije po propisu, ali je korisno. Najbitnije da se čuje dečiji žagor.

Jedan komentar

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

twenty − 1 =