Специјалне цене само за Алексинац

Алексинчане је јутрос дочекао још један локал окићен свечаним балонима што је био знак за отварање још једне продавнице. У главној улици Књаза Милоша сместила се позната трговина за продају патика и спортске одеће, београдска „Планета спорт”. Како доликује за почетак, најављен је попуст и до 40 одсто.Тако је завршен, у неку руку, продужен викенд који је означио долазак нових добављача у наш град.

Крајем прошле недеље, у алексиначкој пешачкој зони, односно у улици Књаза Милоша 66 свој продајни објекат отварио је београдски „Ђак”. И ова трговина је за почетак частила купце попустима. У прошлој недељи у Алексинцу је почела са радом продавница беле технике „Витез” из Врања. Уз чињеницу да и алексиначке трговине не посустају, неке продавнице су отворене а неки објекти су у припреми, има се утисак да је увелико почела сезона отварања нових трговина. Шире се као вирус, али нису заразне и не шкоде здрављу, већ само личном и породичном буџету.

Њихово повећање за многе Алексинчане је и извор доброг расположења, нарочито оних који уживају у шопингу. Да ли су то трговци осетили право време за нови бизнис играјући на карту короне? Због ње мање путујемо, више волимо да смо у нашем граду где се осећамо некако најсигурније. Можда су мало закаснили због оних 100 евра поклона, које је већина нас већ потрошила. Но, и поред тога за брендиране патике и осталу робу мора се наћи нека цркавица. Таман посла да нам наследници не буду „брендирани обућом и одећом”. То се барем може купити као и много шта у овом савременом или постмодерном друштву.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 − 10 =