Фото-викенд: Док не стигне базен, добра и фонтана

Претопли дани током викенда су била права прилика да љубитељи воде и хладовине искористе прилику и уживају у свежини коју пружају овакви амбијенти. Пошто Алексинац не обилује местима где би могли заинтересовани да се безбедно купају, односно не постоји градски базен или уређена плажа, многи су у потрази за овом забавом морали да оду у суседна места.

Можда ће се у будућности ова слика променити. Додуше, у предизборним обећањима било је некаквих назнака да би Општина као Алексинац требало да има нешто попут јавног базена или аква-парка. Али, веома стидљиво. Нешто гласнији су били садашњи и бивши спортисти који су испред одређених министарстава и партија боравили у нашем граду, говорећи да неће изостати помоћ Републике у градњи оваквих објекта. Вероватно пре тога, морамо сами са собом да се договоримо шта хоћемо, школски или градски базен, или једно и друго.

Младост не воли да чека, што је и разумљиво. И док старији одмеравају, размеравају и калкулишу, ови дечаци су у суботу искористили нову фонтану да се мало расхладе. Можда није по пропису, али је корисно. Најбитније да се чује дечији жагор.

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 − seven =