Filmski program: 2 premijere i repriza

Na bioskopskom repertoaru Centra za kulturu i umetnost sutra i prekosutra naći će se dve dugo očekivane premijere: „Grdana – gospodarica zlaˮ i „Džokerˮ, kao i novo prikazivanje petog nastavka „Vojne akademijeˮ.

Najpre će od 16 sati biti prikazan film „Grdana – gospodarica zlaˮ, nastavak filma iz 2014. godine, koji je bio veliki hit na bioskopskim blagajnama. Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezane, dok ih predstojeći događaji navode na različite smerove. Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama, stavljajući na proveru njihovu odanost i postavljajući pitanje da li one zaista mogu biti prava porodica.

Anđelina Žoli reprizira ulogu Grdane, a pored nje glavne uloge tumače El Faning, Mišel Fajfer, Ed Skrejn i Čuetel Edžiofor. Film je sinhronizovan na srpski jezik a glasove su između ostalih pozajmile su i Anica Dobra, Ivana Knežević, Marina Aleksić i mnogi drugi.

Film će biti prikazan i u petak i to u terminima od 16 sati i 18 sati i 30 minuta.

Za 18 sati zakazana je projekcija filma „Vojna akademija 5ˮ, koji je aleksinačka publika imala prilike da vidi i ranije.

Noćni termin (od 21 sat) rezervisan je za neispričanu priču o najpoznatijem negativcu Gotama – Džokeru. U ulogama Džokera do sada smo gledali čuvenog Džeka Nikolsona i Hita Ledžera, a sada mračnu ulogu preuzima Hoakin Finiks.

Varner Bros donosi nam priču o Džokeru, izmišljenom liku iz DS univerzuma, jednom od najpoznatijih protivnika Betmena. Kroz svoja stripovska izdanja Džoker je prikazan kao visoko inteligentan kriminalac čija je karakterizacija varirala tokom različitih razdoblja. Film nam donosi priču o Arturu Fleku, čoveku koga je društvo odbacilo i njegovom mračnom putu ka postanku Džokera.

Pored fantastičnog Hoakina Finiksa, glavne uloge tumače Robert De Niro, Zazi Bitz, Franses Konroj i Mark Maron. Film će biti prikazan i u petak u istom terminu.

Cena karate za sve projekcije je 250 dinara. 


REPERTOAR:

Četvrtak (07.11.): 16:00 – „Grdana – gospodarica zlaˮ, 18:30 – „Vojna akademija 5ˮ, 21:00 – „Džokerˮ.

Petak (08.11.):16:00 – „Grdana – gospodarica zlaˮ, 18:30 – „Grdana – gospodarica zlaˮ, 21:00 – „Džokerˮ.


 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

nineteen − 9 =