Филмски програм: 2 премијере и реприза

На биоскопском репертоару Центра за културу и уметност сутра и прекосутра наћи ће се две дуго очекиване премијере: „Грдана – господарица злаˮ и „Џокерˮ, као и ново приказивање петог наставка „Војне академијеˮ.

Најпре ће од 16 сати бити приказан филм „Грдана – господарица злаˮ, наставак филма из 2014. године, који је био велики хит на биоскопским благајнама. Грдана и њена кума Ружица почињу да преиспитују сложене односе којима су везане, док их предстојећи догађаји наводе на различите смерове. Грдана и Ружица биће на супротстављеним странама, стављајући на проверу њихову оданост и постављајући питање да ли оне заиста могу бити права породица.

Анђелина Жоли репризира улогу Грдане, а поред ње главне улоге тумаче Ел Фанинг, Мишел Фајфер, Ед Скрејн и Чуетел Еџиофор. Филм је синхронизован на српски језик а гласове су између осталих позајмиле су и Аница Добра, Ивана Кнежевић, Марина Алексић и многи други.

Филм ће бити приказан и у петак и то у терминима од 16 сати и 18 сати и 30 минута.

За 18 сати заказана је пројекција филма „Војна академија 5ˮ, који је алексиначка публика имала прилике да види и раније.

Ноћни термин (од 21 сат) резервисан је за неиспричану причу о најпознатијем негативцу Готама – Џокеру. У улогама Џокера до сада смо гледали чувеног Џека Николсона и Хита Леџера, а сада мрачну улогу преузима Хоакин Финикс.

Варнер Брос доноси нам причу о Џокеру, измишљеном лику из ДС универзума, једном од најпознатијих противника Бетмена. Кроз своја стриповска издања Џокер је приказан као високо интелигентан криминалац чија је карактеризација варирала током различитих раздобља. Филм нам доноси причу о Артуру Флеку, човеку кога је друштво одбацило и његовом мрачном путу ка постанку Џокера.

Поред фантастичног Хоакина Финикса, главне улоге тумаче Роберт Де Ниро, Зази Битз, Франсес Конрој и Марк Марон. Филм ће бити приказан и у петак у истом термину.

Цена карате за све пројекције је 250 динара. 


РЕПЕРТОАР:

Четвртак (07.11.): 16:00 – „Грдана – господарица злаˮ, 18:30 – „Војна академија 5ˮ, 21:00 – „Џокерˮ.

Петак (08.11.): 16:00 – „Грдана – господарица злаˮ, 18:30 – „Грдана – господарица злаˮ, 21:00 – „Џокерˮ.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − 8 =