Европска премијера Рејнџ Ровер Ивоука на Београдском сајму

Друга половина марта у Београду резервисана је за Сајам аутомобила. На познатој локацији, под куполама Београдског сајма, 22. марта отворен је 54. Међународни салон аутомобила и пратеће опреме.

 

Позиву да на овогодишњем сајму изложе своје новитете одазвао се велики број ауто кућа и аутомобилских брендова, произвођача делова и додатне опреме. Посетиоци сајма су у прилици да виде преко 40 новитета, од којих су неки приказани на женевском салону само недељу дана раније, док има и оних који се баш у Београду представљају први пут у Европи. На београдском сајму своју европску премијеру доживео је аутомобил Рејнџ Ровер Ивоук.

 

Право изненађење за домаћу публику приредила је САТ медија група која је на свом штанду, у Хали 1, изложила компактни италијански кабриолет Ферари Портофино.

Најзапаженија места на сајму имају Мерцедес, БМВ и ВАГ групација (Фолксваген, СЕАТ, Ауди).

Мерцедес је у Хали 3 представио своју читаву гаму модела међу којима се истичу Мерцедес-АМГ А 35, Мерцедес-АМГ ГТ 4, Мерцедес-АМГ ГТ Р, као и Мерцедес-Мајбах С 560 4МАТИК.

БМВ је у Хали 2А изложио своје моделе, а премијерно нову серију 3, серију 7, серију 8, као и највећег теренца у гами X7. Мини је премијерно представио нови рестилизовани Кантримен у Бритиш рејсниг зеленој боји, али свакако највећу пажњу привукао је први луксузни Ролс Ројсов теренац, модел Калинан.

ВАГ групација се сместила у Хали 5. Новитети ове групације су Фолксваген Т-Рок, Ауди А1, Ауди Q3, Ауди Q8, Купра Атека, СЕАТ Арона. Централно место у хали заузели су најлуксузнији спортски аутомобили Бентли Континентал ГТ и Порше Карера 4С.

Уз информацију да се овогодишњи сајам завршава у недељу 31. марта, остављамо вас да уживате у кадровима које смо забележили.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 − eleven =