Дружење са Зумом и Маршалом пре пројекције филма

Као што смо раније писали, вечерас ће се на биоскопском репертоару Центра за културу и уметност наћи приказивање цртаног филма за децу „Патролне шапе: Моћни”, као и најновијег остварења Радоша Бајића филма „Хероји Халијарда”, који је већ покупио симпатије публике широм Србије.

Пре самог приказивања овог анимираног филма, Центар за културу и уметност Алексинац одлучио је да организује дружење малишана са маскотама из овог филма, са ликовима „Зумом” и „Маршалом”. Најмлађи посетиоци биоскопа ће се са поменутим маскотама дружити у Дому културе од 17 часова, па до приказивања самог филма, које је заказано за 18 часова.

„Хероји Халијарда” нас воде у пролеће 1944. године. У тренутку завршнице Другог светског рата, у једном српском селу у току је највећа појединачна акција спасавања америчких и савезничких пилота у историји светског ваздухопловства, позната као „Операција Халијард”. Режију потписује Радош Бајић, а главне улоге тумаче Жарко Лаушевић, Петар Божовић, Нела Михаиловић, Никола Ракочевић, Радован Вујовић и Стивен Вилијам Мур.

Приказивање овог филма је на програму од 20 часова.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 − seven =