До посла преко Виртуелног сајма запошљавања

Крајем овог месеца, односно средином наредне седмице незапослена лица која трагају за послом имаће прилику да из свог дома посете сајам запошљавања.

Национална служба за запошљавање организује Виртуелни сајам запошљавања, коришћењем иновативне интернет технологије која обезбеђује једноставан приступ и виртуелно окружење прилагођено корисницима.

Сајам се одржава онлајн у четвртак, 30. новембра од 10 до 16 часова, а регистрација се обавља на: www.nsz-virtuelnisajam.rs.

На Виртуелном сајму запошљавања могу да учествују сва незапослена лица, без обзира на то да ли се налазе на евиденцији НСЗ. Регистрација на веб платформи је једноставна, а након исте, сви који су се регистровали као корисници добијају лични налог за будућа приступања платформи .

Поред могућности да директно разговарају са послодавцима из бројних компанија које ће бити присутне на платформи ( кликом на штанд са називом компаније), тражиоци посла моћи ће да сазнају како се пише радна биографија (CV) и да се директно пријаве за понуђене послове.

Сајам се организује уз подршку Немачке развојне сарадње коју спроводи ГИЗ.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × two =