Циљ је исти и у наставку првенства

Првенство кошаркаша у Регионалној лиги – Исток завршено је утакмицама деветог кола. На опроштају од својих навијача, наш представник у овом рангу, Јастреб, поражен је од једног од претендената на сам врх табеле и пласман у виши ранг, екипе Бин из Зајечара, са 64:74.

Јесењи део шампионата „јастребови” су завршили у средини табеле, на петом месту са четири победе и исто толико пораза, односно са 12 бодова, колико има и Тријумф на четвртом месту.

− Морам да кажем да смо задовољни и бројем победа и пласманом на табели − каже за наш портал председник КК Јастреб, Марко Хабе. – Неки наши играчи су променили средину и прешли у друге клубове, а неки су због болести били одсутни. Када се све те околности узму у обзир, морам да кажем да смо задовољни  пласманом. Када је реч о наставку првенства, жеља нам је да поновимо резултат из првог дела шампионата. Подједнак број победа и пораза – био би резултат којим бисмо могли да будемо задовољни. Значи, да наставимо да побеђујемо кући што је више могуће, али да и на страни уграбимо коју победу − истиче Хабе.

Како је предвиђено календаром такмичења, пролећни део првенства требало би да страртује 29. јануара наредне године, а кошаркаши Јастреба почеће са припремама после Нове године.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 + nineteen =