Богат наградни фонд

И овог лета у Алексинцу ће бити одржан турнир у малом фудбалу са веома богатим наградним фондом.

Тако је за победника турнира предвиђена новчана награда у износу од 200 хиљада динара, за друго место 90 хиљада, а за треће место 40 хиљада динара. Котизација по екипи је пет хиљада динара.

У односу на прошлу годину, новина је да ће на турниру,  који носи назив „Алексинац 2022”, моћи да учествују и екипе месних заједница са територије општине али неће плаћати котизацију. Победника очекује новчана награда од 50 хиљада динара, другопласирана екипа биће награђена са 20 хиљада, док ће екипа која освоји треће место добити 10 хиљада динара.

У обе конкуренције биће додељене и специјалне награде за најбоље појединце: голмана, играча, младог играча и стрелца.

Екипу чини пет играча и голман (могуће је пријавити 10 играча), пријаве се примају до 18. јула, дан касније у сали бившег Комитета (Књаза Милоша 144)је извлачење парова, док је почетак турнира планиран за 20. јул на игралишту за мале спортове „Младост” („Таш”) у Алексинцу.

Под покровитељством општине Алексинац, турнир организују Канцеларија за младе, Фудбалски савез општине, Спортско-рекреативни центар, Спортски савез општине и Савез за школски спорт.

Прошле године на турниру је учествовало 15 екипа из Алексинца, Крушевца, Параћина, Књажевца, Великог Шиљеговца, Рутевца и Горње Пешчанице.

Насловна фотографија: Архива Алпрес.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 − 1 =