Биоскоп ЦКУ: Тролови „поново” у акцији

На биоскопском репертоару Центра за културу и уметност Алексинац, након јучерашње проекције филма „Чувари формуле” данас ће се наћи филм намењен најмлађој публици. У питању је цртани филм „Тролови – Бенд на окупу”.

Након два филма, Мака и Закерало сада су коначно пар. Док се зближавају, Мака открива да Закерало има тајну прошлост. Некада је, са своја четири брата, био део њеног омиљеног бенда Брозон. Они су се распали када је Закерало био беба, а он од тада није видео своју браћу. Али, када је његовог брата Флојда, због невероватног музичког талента, киднаповао пар подлих поп звезда зликоваца, Закерало и Мака крећу на изазовно и емотивно путовање, како би уједили браћу и спасили Флојда од судбине која је гора чак и од мрачне поп културе.

Филм је синхронизован на српски језик, а гласове позајмљују Александар Глигорић, Ана Штајдохар, Ања Орељ, Ђорђе Гргуровић, Ђорђе Виктор Влајић, Ђурђина Радић, Кристина Јовановић, Лав Демоња, Марко Мандић и други.

Филм ће бити приказан данас у термину од 16 часова. Биоскопске улазнице за овај филм ће се продавати на билетарници Дома културе од 14 часова по цени од 350 динара.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen − nine =