Bioskop CKU: Lijam Nison u komediji, Pele u novom okruženju

Filmski program bioskopa Centra za kulturu i umetnost nastavlja se sledeće nedelje. Za ponedeljak i utorak, 15. i 16. februar, zakazane su dve premijere: crtani film „Bezrepi Pele” i film „Sećanja iz Italije”.

„Bezrepi Pele”

Švedski animirani klasik o razmaženom mačetu koje je izgubilo rep. Jednog dana iznenadna oluja povede ovo simpatično bezrepo mače u pravu avanturu u jedan čudan grad. Tamo Pele upoznaje nove drugare i razvija veliko prijateljstvo. Međutim, nije uvek lako biti nova mačka u gradu. Nemaju svi dobre namere i ubrzo Pele silno želi da se vrati kući.

Crtani film „Bezrepi Pele” sinhronizovan je na srpski jezik, a likove su glasovno dočarali Đurđina Radić, Aleksandar Lazić, Novak Ašković i dr.

 „Sećanja iz Italije”

Boemski umetnik putuje iz Londona u Italiju kako bi prodao kuću koju je nasledio od pokojne supruge. Društvo mu pravi otuđeni sin, a putovanje će biti idealno vreme da porade na svom porodičnom odnosu.

U pitanju je komedija u režiji Džejma D’arsija, a glavne uloge tumače Lijam Nison, Valerija Bilelo, Majkl Ričardson i Lindzi Dankan.


R E P E R T O A R:

Ponedeljak – 15. februar:

16 sati – Bezrepi Pele
18 sati – Sećanja iz Italije

Utorak – 16. februar:

16 sati – Bezrepi Pele
18 sati – Sećanja iz Italije

Cena pojedinačne ulaznice iznosiće 250 dinara.


Bioskopski program će se obavljati uz poštovanje svih propisanih mera u cilju sprečavanja širenja virusa Kovid-19, što uključuje fizičku distancu, nošenje zaštitnih maski i dezinfekciju ruku i obuće.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

12 − 5 =