Биоскоп ЦКУ: Лијам Нисон у комедији, Пеле у новом окружењу

Филмски програм биоскопа Центра за културу и уметност наставља се следеће недеље. За понедељак и уторак, 15. и 16. фебруар, заказане су две премијере: цртани филм „Безрепи Пеле” и филм „Сећања из Италије”.

„Безрепи Пеле”

Шведски анимирани класик о размаженом мачету које је изгубило реп. Једног дана изненадна олуја поведе ово симпатично безрепо маче у праву авантуру у један чудан град. Тамо Пеле упознаје нове другаре и развија велико пријатељство. Међутим, није увек лако бити нова мачка у граду. Немају сви добре намере и убрзо Пеле силно жели да се врати кући.

Цртани филм „Безрепи Пеле” синхронизован је на српски језик, а ликове су гласовно дочарали Ђурђина Радић, Александар Лазић, Новак Ашковић и др.

 „Сећања из Италије”

Боемски уметник путује из Лондона у Италију како би продао кућу коју је наследио од покојне супруге. Друштво му прави отуђени син, а путовање ће бити идеално време да пораде на свом породичном односу.

У питању је комедија у режији Џејма Д’арсија, а главне улоге тумаче Лијам Нисон, Валерија Билело, Мајкл Ричардсон и Линдзи Данкан.


Р Е П Е Р Т О А Р:

Понедељак – 15. фебруар:

16 сати – Безрепи Пеле
18 сати – Сећања из Италије

Уторак – 16. фебруар:

16 сати – Безрепи Пеле
18 сати – Сећања из Италије

Цена појединачне улазнице износиће 250 динара.


Биоскопски програм ће се обављати уз поштовање свих прописаних мера у циљу спречавања ширења вируса Ковид-19, што укључује физичку дистанцу, ношење заштитних маски и дезинфекцију руку и обуће.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 4 =