Биоскоп ЦКУ: „Јорговани” и „Кунг Фу Панда”

Овонедељни репертоар биоскопа Центра за културу и уметност Алексинац доноси два наслова, филм „Јорговани”, који је до сада погледало преко 100.000 гледалаца и цртани филм „Кунг Фу Панда 4”, најновије остварење Дримворксове франшизе. Филмови су на програму у среду и четвртак.

Домаће остварење „Јорговани” доноси нам причу о Катарини (Слобода Мићаловић) и Игору (Иван Босиљчић), глумици и глумцу који су заједно и на екрану и ван њега. Ослепели од блицева и оглувели од аплауза Катарина и Игор се, иако нераздвојни, дуго нису ни чули ни видели, све до доделе награда за најбољу серију године, где ће се цела екипа окупити. ТУ се јасно виде и лице и наличје филмске и телевизијске индустрије у Србији данас, постаће јасно да су њихови животи већа мелодрама од оне коју су снимали. Филм „Јорговани” биће приказан у среду и четвртак у терминима од 18 и 20 часова.

После скоро деценије икона комедије Џек Блек враћа се својој улози Поа, најневероватнијег мајстора кунг фуа на свету, у урнебесном новом поглављу омиљене акционе комедије, Дримворксове франшизе, Кунг Фу Панда 4. Након три авантуре које пркосе смрти, побеђујући зликовце светске класе својом неупоредивом храброшћу и лудим борилачким вештинама, По, Змајев ратник, позван је да се већ једном одмори. Тачније изабран је да постане духовни вођа Долине мира. Филм ће бити приказан у четвртак од 16 часова.


Р Е П Е Р Т О А Р:

Среда − 13. март:

18 сати – „Јорговани”
20 сати – „Јорговани”

Четвртак – 14. март:

16 сати – „Кунг Фу Панда 4”
18 сати – „Јорговани”
20 сати – „Јорговани”

Цена улазнице износи 400 динара по пројекцији.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × one =