Алексинчанке међу најперспективнијим играчицама

У Хали спортова у Алексинцу одржан je тренинг за младе рукометашице са територије коју покрива Рукометни савез Централне Србије. Обављена је селекција девојчица 2008/2009. годиште за селекцију Рукометног савеза Централне Србије и за даља окупљања, контролне тренинге и утакмице, а ради се о девојчицама са територије три регионална центра, Борско-Зајечарског, Нишко-Пиротско-Топличког и Пчињско-Јабланичког. Одигран је тромеч између селекција ових центара, а то је послужило тројици координатора Животи Божиновићу, Ивану Петровићу и Синиши Ристићу да изаберу 20 најперспективнијих играчица.

Ова селекција ће 4. априла у Врњачкој Бањи одиграти утакмицу против селекције Запад коју ће сачињавати најперспективније играчице из преостала четири центра РС Централне Србије. После те утакмице формираће се почетна селекција девојчица РС Централне Србије за годиште 2008/2009.

− Наш клуб на овом тренингу представљала је Дуња Стевановић која је одличном игром и залагањем прошла у други круг селектираних играчица − каже за наш портал Драган Тодоровић, тренер ЖРК Алексинац. − Раније ове године, у селекцији 2007. годиште места су избориле још три наше играчице Анка Младеновић, Наталија Павловић и Теодора Милојковић. Тренери и координатори Рукометног савеза Централне Србије задовољни су организацијом и приказаном игром. Опет смо се доказали као добри домаћини, а ја сам као тренер задовољан континуитетом стварања младих играчица, што је добро за овај спорт и његово омасовљавање − истиче Тодоровић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine − 9 =