Tri zlata i bronza iz Slovenije

Takmičari Džudo i džiu-džicu kluba NiF iz Aleksinca osvojili su tri zlatne i jednu bronzanu medalju na međunarodnom džiu-džicu turniru „Slovenija open” u Brežicama, u Sloveniji. Osvajači zlatnih medalja su Nikola Petrović i braća Nikola i Filip Trajković, dok je bronzano odličje izborio Andrija Bogdanović.

 

‒ Na ovom veoma jakom turniru, naši predstavnici su pokazali da se mogu ravnopravno takmičiti sa najboljim takmičarima iz evropskih država. Iako debitanti, Nikola Petrović i Andrija Bogdanović su bili bolji od svojih rivala iz Poljske, Italije, Slovenije i Hrvatske, što je još jedan dokaz da se u klubu ozbiljno radi od mlađih do najstarijih kategorija. Svi naši takmičari su pokazali visok stepen tehničke, taktičke i fizičke pripremljenosti, svako od takmičara imao je od četiri do šest borbi, a većinu pobeda ostvarili su ful iponom ‒ ističe se u saopštenju Uprave kluba.

Na turniru je nastupilo preko 300 takmičara iz šest država: Italije, Poljske, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije, a jedan od delilaca pravde bio je i međunarodni sudija iz Aleksinca, Dragan Trajković.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × 2 =