glumci grupno

Priprema se „Pepeljuga”

Nakon završenog letnjeg programa krajem avgusta, Gradsko pozorište „Teatar 91” počelo je svoju redovnu pozorišnu sezonu sa pripremom nove predstave za decu. U pitanju je predstava „Pepeljuga” u režiji profesora Branka Popovića iz Užica.

Milena Rašić‒ Tekst smo dobili od našeg saradnika Igora Bojovića, upravnika pozorišta ‘Boško Buha’ iz Beograda i eto prilike da nam se u ovoj novoj pozorišnoj sezoni uključe i novi saradnici kao što je Igor, i kao što je profesor Branko ‒ kaže Milena Rašić, direktorka „Teatra 91”, ističući da je Branko profesor na Visokoj školi u Aleksincu, profesor na fakultetu u Užicu i Kosovskoj Mitrovici i nekadašnji upravnik pozorišta u Užicu.

Premijera je planirana krajem oktobra, eventualno početkom novembra. U predstavi su uključeni glumci iz Kruševca, Jelena Tomić, inače sada već redovni glumac „Teatra 91” i Stevan Zdravić, njen kolega takođe iz Kruševca, koji je završio Fakultet dramske umetnosti.

U predstavi igraju Bojan Cvetković Diksi, Srđan Stojadinović, Zorica Stevanović, Slobodanka Živković, Jelena Tomić, Boban Todorović, Ninuška Milivojević i Stevan Zdravić.
Scenografiju radi Nenad Neša Živadinović, a za kostime su zaduženi Dragana i Dušan Đurić iz Niša, profesionalni kostimografi.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fifteen + 15 =