Počinje „Auto moto fest”

Sutra se u Nišu otvara deveti po redu Sajam automobila pod nazivom „Auto moto fest Niš 2018”. Na ovoj najvećoj privredno-turističkoj manifestaciji južno od Beograda, koju organizuje „Siti Marketing Centar”, biće izloženi najnoviji modeli automobila, motora, dostavnih vozila kao i prateća oprema. Organizator najavljuje čak deset premijera četvorotočkaša.

– S obzirom da je ovaj deveti sajam neka vrsta uvertire za naredni, jubilarni, potrudili smo se da ponuda bude što atraktivnija, pa ćemo imati desetak srpskih sajamskih premijera. Hjundai će imati čak tri premijere, restilizovane verzije Hjundai Tuson i Hjundai i20 i najnoviji model Hjundai Santa Fe – kaže menadžer sajma Saša Đorđević i naglašava da iako je najavljeno, Nišlije i drugi posetioci neće biti u prilici da vide i svetsku premijeru Pežoovog automobila – model 208.

U sportskoj hali „Čair” svoje modele će od 5. do 7. oktobra predstaviti i Tojota, Sitroen, Dačia, Reno, Fiat, Folksvagen, Škoda i Seat, a Ford je najavio srpsku premijeru hibridne verzije Mondea i modela Mustang Fastbek GT.

Ljubitelji motora biće u prilici da vide i nove modele motora među kojima i Jamahin neobičan model Nikon koji napred ima dva točka a nazad jedan.
I ovogodišnju auto manifestaciju u Nišu pratiće zanimljiva izložba oldtajmera ispred hale „Čair”.

Svečano otvaranje je sutra u 11 sati, a na otvaranju je planirano da govore gradonačelnik Niša Darko Bulatović, direktor i osnivač sajma Oliver Paunović i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × four =