Почиње „Ауто мото фест”

Сутра се у Нишу отвара девети по реду Сајам аутомобила под називом „Ауто мото фест Ниш 2018”. На овој највећој привредно-туристичкој манифестацији јужно од Београда, коју организује „Сити Маркетинг Центар”, биће изложени најновији модели аутомобила, мотора, доставних возила као и пратећа опрема. Организатор најављује чак десет премијера четвороточкаша.

– С обзиром да је овај девети сајам нека врста увертире за наредни, јубиларни, потрудили смо се да понуда буде што атрактивнија, па ћемо имати десетак српских сајамских премијера. Хјундаи ће имати чак три премијере, рестилизоване верзије Хјундаи Тусон и Хјундаи и20 и најновији модел Хјундаи Санта Фе – каже менаџер сајма Саша Ђорђевић и наглашава да иако је најављено, Нишлије и други посетиоци неће бити у прилици да виде и светску премијеру Пежоовог аутомобила – модел 208.

У спортској хали „Чаир” своје моделе ће од 5. до 7. октобра представити и Тојота, Ситроен, Дачиа, Рено, Фиат, Фолксваген, Шкода и Сеат, а Форд је најавио српску премијеру хибридне верзије Мондеа и модела Мустанг Фастбек ГТ.

Љубитељи мотора биће у прилици да виде и нове моделе мотора међу којима и Јамахин необичан модел Никон који напред има два точка а назад један.
И овогодишњу ауто манифестацију у Нишу пратиће занимљива изложба олдтајмера испред хале „Чаир”.

Свечано отварање је сутра у 11 сати, а на отварању је планирано да говоре градоначелник Ниша Дарко Булатовић, директор и оснивач сајма Оливер Пауновић и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − twelve =