putari

Nevreme ostavilo trag

Osim porasta vodostaja Južne Morave i plavljenja poljoprivrednog zemljišta, naglo otapanje snega i kiša, izazvali su i oštećenja na lokalnim putevima.

‒ Došlo je do zapunjavanja putnih jarkova na svim lokalnim i nekategorisanim putevima, kao i do oštećenja i pločastih i cevastih propusta. Samim tim stvorila se velika količina nanosa na lokalnim putevima, došlo je do prosecanja određenih nekategorisanih puteva i otvaranja vododerina na neasfaltiranim putevima – objašnjava direktor preduzeća Miloš Milošević.

Po rečima direktora, putari ubrzano rade na otklanjanju štete i nadaju se da će sva oštećenja biti sanirana u narednih nekoliko dana.

‒ Završili smo čišćenje nanosa i putnih jarkova na lokalnom putu Draževac-Rsovac, Stanci-Crna Bara i Katun-Lipovac i ekipe su sada ka Vitkovcu i ka Jakovlju – kaže Milošević i dodaje da, bez obzira na trenutne radove, ekipe omogućavaju bezbedno odvijanje saobraćaja.

putari

Naš fotoreporter je u jutarnjim satima zabeležio radove ovog preduzeća na opštinskom putu između Gornje Peščanice i Gredetina.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

one × one =