Izmene u režimu saobraćaja

Od  petka, 13. oktobra, od 5 časova i 30 minuta do nedelje, 15. oktobra, do ponoći, doći će do privremene obustave saobraćaja u U lici vojske Jugoslavije i to u delu od mosta na Moravici do stadiona za male sportove – odlučeno je na današnjoj sednici Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Aleksinac. Razlog za obustavu saobraćaja su radovi na izgradnji kanalizacije u Ulici 7. jula.

U tom periodu saobraćaj će se odvijati jednosmerno delom glavne ulice od mosta na Moravici do raskrsnice sa Ulicom majora Tepića, tačnije do početka šetališta. Dalje će se vozila usmeravati  Ulicom majora Tepića do stadiona, a potom Ulicom 7. jula do semafora. Iako je ova ulica u fazi rekonstrukcije, kako je rečeno na ovoj sednici, spomenuta deonica biće otvorena za saobraćaj.

Ukoliko radovi budu završeni pre ovog rok, saobraćaj će biti vraćen u režim koji se primnjuje od početka rekonstrukcije Ulice 7. juli.

U nastavku današnje sedice doneta je odluka o postavljanju stubića na trotoaru Ulice majora Tepića, od bašte do EPS-a, odnosno od raskrsnice sa Ulicom knjaza Miloša do raskrsnice sa Ulicom Dušana Trivunca.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

twenty − 19 =