Otkazano „Kulturno leto”

Nakon što je nekoliko dana pre početka otkazan julski deo programa i prolongiran početak ovogodišnjeg „Kulturnog leta”, na jučerašnjoj sednici organizacionog odbora odlučeno je da se ova manifestacija ipak ne održi ove godine.

Iako je program ovogodišnjeg „Kulturnog leta” pripremljen i isplaniran za mesec i po dana, za svaki vikend, iz opravdanih razloga mora da se otkaže, poručuju organizatori.

− Razlog otkazivanja programa je naravno kompletna epidemiološka situacija na teritoriji cele Republike Srbije, ali naravno i Aleksinca. Nadamo se da će se zdravstveno stanje stabilizovati u našem gradu i u Srbiji i da u toku septembra pokušamo da makar jedan deo programa odradimo, da se našoj publici koja željno očekuje bilo kakvo dešavanje nešto prikaže, ali opet kažem, čekamo odluke kako kriznog štaba sa teritorije opštine Aleksinac, tako naravno i republičkog Kriznog štaba − objasnila je Milena Rašić, direktorka Gradskog pozorišta „Teatar 91”, koje je organizator manifestacije. 

Prema rasporedu, i ovogodišnji program je trebalo da se sastoji od pozorišnih predstava, koncerata i modne revije, dok je za kraj ovogodišnjeg „Kulturnog leta” planiran nastup pevačice Jelene Tomašević.

Foto sa naslovne iz arhive: Kulturno leto 2019. 

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ten − two =